2015. október 26., hétfő
8 1000_1149035_508699499211648_146378042_n_20150726_125520 Hozzávalók: 50-60 dkg burgonya kevés tej liszt 1egész tojás olaj só 1000_1149035_508699499211648_146378042_n_20150726_125520 Elkészítés: Körben lehámozzuk a burgonya héját s aztán tovább is körben ,vékonyan vágjuk tovább,hogy hosszú forgácsalakokat kapjunk. Palacsintatésztát készítünk kevés tejből,lisztből,1tojás sárgájából és habbá vert fehérjéből. A forgácsokat egyenként belemártjuk a tésztába és rögtön bő ,forró olajba tesszük,aranysárgára sütjük. A tésztába a tojáshabot csak közvetlen sütés előtt tesszük. Nagyon finom köret Forrás: www.facebook.com
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése