2015. december 19., szombat
Túróska Hozzávalók Első emelet: 50 dkg darált keksz 10 dkg margarin 10 dkg porcukor kevés tej (én kb. 2 dl-t öntöttem hozzá apránként) Második emelet: 25 dkg túró ízlés szerint cukor 2 dl tejszín 1 vaníliás cukor Harmadik emelet: 2 csomag vaníliás puding (hidegen kikeverhető Gála, v. Aranka) 5 dl tej 1 vaníliás cukor Negyedik emelet: 2-3 dl tejszín (növényi, pl. Hulala, ebbe nem kell fixáló) Elkészítés Az első réteg hozzávalóit összegyúrjuk és egy tepsibe nyomkodjuk. Én annyit változtattam rajta,hogy kicsit megpirítottam a tepsiben (annak ellenére,hogy egyáltalán nem kell sütni ezt a süteményt). A túrót a felvert tejszínnel és a cukrokkal összekeverjük és a kekszre kenjük. Erre jön a két felvert pudingpor, majd a felvert tejszín. Ha muszáj,a pudinghoz keverhetünk 1 zselatin fixet,nekem nem kellett:) Forrás: facebook.com
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése