2015. november 5., csütörtök
A recept: - 1/2 kiló darált csirkemell - 2 tojásfehérje - 200 mili liter tejszín - 1 gerezd zúzott fokhagyma - 1 evőkanál liszt - só, fekete bors Elkészítés: Jól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy sütőpapírt. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. Majd beletekerjük a lezárt sütőpapírt ezüstpapírba. Lezárjuk, mint a cukorkákat a két végén megtekerve. Spárgával 3 – 4 helyen átkötjük. Forrásban lévő vízben főzzük 35 – 40 percet. Kivesszük a vízből. 1 órát hűlni hagyjuk. Majd lehűtjük a hűtőszekrényben. Hűtés után jól szeletelhető. Tudod , hogy mennyi munka van vele? Kikeverés + feltekerés = 7 – 8 perc !!! És minőségi parizert eszik a család. Nem olyant, amibe a gyárban a szemetet darálták bele. S ízfokozóval tették finommá. Az én parizeremben NINCS ízfokozó, mert finom, úgy ahogy van. Jó étvágyat kívánok Hozzá! Forrás:https://www.facebook.com/photo.php?
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése